My weird brother


Canon EOS 500D // 50mm // UV-filter

Synne Berg ♥

Cafélivet


Canon EOS 500D // 50mm // UV-filteret

Synne Berg ♥

On a rainy day


Canon EOS 500D // 18-55mm // Close-up filtre

Synne Berg ♥

Fakkeltog i Stavanger


Canon EOS 500D // Canon EF 50mm

Synne ♥

Hvorfor "isphoto?"

Fikk et spørsmål for noen dager siden hvorfor bloggen heter "isphoto" eller "isbilder", når vi aldri legger ut bilder av is. Grunnen til dette er at vi tok første bokstaven i navnet til begge to, Ingrid og Synne, og photo tilslutt fordi dette er en fotoblogg. Ikke noe spennende, men det er alstå grunnen til at vi ikke legger ut så mange isbilder.

Håper dette var til hjelp ;)


Et bilde av meg og Ingrid i Oslo for noen dager siden.

Synne ♥

Smakebit
Canon EOS 7D // Canon EF 50mm og 70-200mm // UV-filtre // Fotograf: Ingrid og Synne // Redigert: Gimp

Synne ♥Photoshoot på operaen
Canon EOS 7D // Sigma 18-200mm // Polarizer-filter // Redigert i Gimp

isphoto ♥

Oslo girls!

Nå er vi i Oslo, i morgen skal vi ut på nye eventyr. Snakkes da!

XOXO, isphoto ♥

Lombard Street

Ingrid // Canon EOS 7D

Grunnen til den dårlige kvaliteten er at jeg lagret bildene fra facebook, da bildene ligger på en annen pc jeg ikke har her.

Og for dere som lurer, er Lombard Street ei gate i San Francisco :)

Ingrid ♥

The moon


Canon EOS 500D // 70-200mm // UV-filter

Synne Berg ♥

Drops in the nature


Canon EOS 500D // 18-55mm // Close-up filtre

Synne Berg ♥

Keep your door open for me


Canon EOS 500D // 50mm // UV-filteret

Synne ♥

Hard Rock Cafe Guthenborg
Canon EOS 500D // 50mm // UV-filter

Synne Berg ♥

Macro

Kjøpte meg forresten litt kamerautstyr i USA! Blant annet macro og vidvinkel i én. Skal fortelle mer om dette senere!

Ingrid // Canon EOS 7D

På dette bildet brukte jeg den nye macrolinsa. Ikke helt bra enda, men det tar jo litt tid å sette seg inn i noe nytt!

Ingrid ♥

California

Som Synne har skrevet, har jeg altså kommet hjem fra drømmeturen i California. Var veldig godt å komme hjem til grovt brød og de få vennene som er hjemme. Ellers hadde jeg nok greid meg litt til i USA! Internett var grunnen til den dårlige bloggingen. Vi var også mye ute å kjørte, så fikk ikke så mye tid på hotellrommet til blogging o.l. Dere skal få se flere bilder så snart pappa kommer hjem med pc'en med alle bildene. 

Jeg har sitter igjen med veldig mange intrykk fra turen, om både menneskene som var der, alle de forskjellige omgivelsene, og mye mer. Først og fremst synes jeg amerikanerne var utrolig hyggelige! De smilte hver gang de så deg, sa hei, og lurte på hvordan du hadde det. De var veldig sørvisinnstillte og prøvde alltid å gjøre det beste de kunne for deg. Mye flott og annerledes natur. Det var en veldig stor kontrast fra frodige Norge og komme til tørre California! Kjempefint med de lange sandstrendene og solnedgangene. Hver dag sto vi opp til skyer og tåke, men den forsvant alltid, og ble til blå himmel med strålende sol!

Noe som gjorde intrykk var hvor folksomt det var både i gatene og på veiene. De hadde brede veier med ca fem spor man kunne kjøre i! I rushtrafikken var køen nesten stillestående, og i mange av bilene satt det kun én person. Mat var en av de tingene jeg reagerte aller mest på! En vanlig amerikansk frokost kunne være en stor og kraftig omelett, masse bacon, poteter, lyse brødskiver, french toast og etterpå kaker/donuts/muffins o.l. Merker jeg blir kvalm av tanken på mat! Ble nesten mett av og se de kraftig overvektige amerikanerne sitte å stappe seg med tallerken på tallerken! Men, må for all del ikke glemme å fortelle om alle de sportye menneskene som jogget over alt! Man kunne nesten ikke gå ut døra uten å støte på joggere, enten på stranda, langs gata, på stier, eller andre plasser.

Noe jeg aldri kommer til å glemme, er alle uteliggerne som lever der. De lå rundt hvert husgjørne, noen bad om penger, og andre bare lå der. Får utrolig vondt av bare tanken på å leve ute, nesten ikke ha mat, og fryse om natten. Tenk på det, de eide ingen ting! En veldig spesiell opplevelse jeg hadde der, var en kveld i San Francisco. Vi hadde vært ute og spist, og siden jeg ikke orket å spise opp all maten, ba vi om en pose for maten. Etterpå gikk vi innom en butikk, og kjøpte en flaske vann. Deretter gikk vi til en uteligger, som lå med et pledd over seg og prøvde å såve. Vi vekte han med: "Sir? Do you want some food?" Vi strakte posen mot ham, og han tok takknemmelig i mot. Han sa "God bless you!" og takket oss masse. Jeg kunne virkelig se på øynene hans hvor mye det betydde for ham! Veldig trist å tenke på hvor mange som har det sånn! Desverre umulig å hjelpe alle sammen...

Kommer virkelig til å savne California, dette var en opplevelse for livet!

Surfet forresten også! Var utrolig mye vanskeligere enn jeg hadde forestillt meg...

...Og slik endte min karriere som surfer!

Kommer som sakt flere bilder senere. Nå er det bare å glede seg til Oslo-turen med Synne! 

Noe du lurer på fra turen? Kan prøve å svare i allefall :) 

Ingrid ♥The american style

Da har endelig Ingrid kommet hjem fra USA, hun sitter vell hjemme og kjeder seg i stille, rolige Norge nå... Siden jeg snart er i Danmark og Tyskland, ser jeg hun ikke før hun kommer og besøker meg i Oslo. Da skal vi ta masse bilder, så det er bare å glede seg :-)

I hele dag har vi vært i Liseberg! Mye fart og spenning så det skal bli godt og ta kvelden.


Canon EOS 500D // 50mm // UV-filter

Synne Berg ♥

Ben & Jerry's

Nå sitter jeg her alene, på hotellrommet og blogger. Vi ankom Gothenburg før tre i dag og har egentlig bare shoppet og spist. Skal ærlig innrømme at mitt spareprosjekt har gått rett i vasken! Men har jo tre måneder og bursdagen min igjen før jeg drar til London, så skal nok overleve. 

I morgen skal vi på Liseberg, morsomt! Bildet er fra i går, da vi var i Oslo.


Canon EOS 500D // 50mm // UV-filter

Synne Berg ♥

Too bad for you!

For øyeblikket sitter jeg i Oslo og nyter bylivet. Sånn omtrent alle som ikke kjenner meg, fikk ikke med seg at jeg dro til Østersund for en uke siden for å spille fotballcup og nå har jeg vært i Oslo siden lørdag. I morgen går turen videre til Sverige, Danmark, Tyskland, Oslo og forhåpentligvis Stavanger. Så ferien min har begynt for godt. 

Siden jeg ikke får til å laste inn nye bilder (har tatt noen bilder i Oslo disse dagene) får dere dette gamle som ble lastet opp på bloggen for mange måneder siden. Forhåpentligvis får jeg til å laste inn noen nyere bilder når vi kommer på hotellet i Gjøteborg, så snakkes da :)

 


Canon 500D // 50mm // UV-filteret

Synne ♥


Det som skjer i Vegas, blir i Vegas...

Ah, det er så mange bilder jeg så gjerne skulle vist dere! Men dårlig tilgang på nett i det siste, da vi heller har tilbrakt tiden ute. Akkurat nå sitter jeg på hotellrommet i Las Vegas, etter en kjempemorsom kveld her i byen. På vei hit var det 45 grader celcius i skyggen! Mange tenker sikkert nå akkurat det jeg gjorde: "Ææææ, så herlig!!!", men tro meg - det var faktisk ikke herlig. Alt for varmt til og være ute i hele tatt, og full air conditioning inne. Fikk nesten helt klaus!

Noe som var litt merkelig, var da vi nettop hadde kommet inn i byen. Det begynte å styrtregne, lyne, og det kom en veldig kraftig vind. Kjentes nesten ut som om vinden og regnet skulle ta med seg bilen! Men heldigvis ble det ikke mer regne utover kvelden. 

Disse bildene er tatt med digitalkamera, så ikke så bra kvalitet. Får desverre ikke til å laste opp flere bilder :(Hele familien i Las Vegas!

På kvelden var temperaturen helt perfekt for meg, i allefall! Utrolig morsomt å se hvordan de har bygt opp en by midt i ørkenen. Man rekker jo selvfølgelig ikke å se hele Las Vegas på én kveld, men har fått et inntrykk over hvordan det var der! Skal jeg beskrive det med ett ord, må det vel bli PARTY!  

Håper å få blogget så mye som mulig! 

Ingrid ♥

Trist vær..

Nå blogger jeg fra min kjære iPod! Ville egentlig bare prøve den nye appen, men kunne jo også si noe som det fine været i dag :)

Ingrid er forresten i Las Vegas nå/snart og der er det over 40 grader. Feigt! Hun skulle jo egentlig blogge når hun var der, men det gikk ikke å laste opp bilder i innleggene så da ble det ikke like artig....

Bilde er også tatt med iPod-kamera, derfor det er så lite av en eller annen grunn.

By the night


Canon 500D // 70-200mm // UV-filteret

Synne ♥

I miss the sun!


Canon 500D // 50mm // UV-filteret

Synne ♥her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011
 • Desember 2010
 • November 2010

 • kategorier

 • Diverse
 • Fotoprosjekt
 • Konfirmasjon 2011
 • Photo
 • Redigering
 • Tanker og meninger
 • Utstyr
 • Video

 • lenker


  designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits